Vår historia

AGENT24 | DIN TID, VÅRA VERKTYG

Agent24 startade sin verksamhet år 2002 i Estland. Vår huvudsakliga verksamhet är att förse byggarbetsplatser och tillverkningsindustri med nödvändiga verktyg och redskap, tillbehör, fästdetaljer, belysning, arbetskläder och -skor. Vi bedriver försäljning, uthyrning och reparation av varuartiklar för byggnation och tillverkning. Idag har Agent24 egna kontor i Estland, Finland och Sverige.

 

FÖR KUNDER – 1000 lösningar till olika vardagsproblem genom en personlig försäljare

Vi är en samarbetspartner som låter kunden fokusera på sitt huvudsakliga arbete. Vi levererar nödvändiga arbetsredskap direkt till din arbetsplats. Med hjälp av Agent24:s tjänster spar du både tid och pengar och kan uppnå bättre kvalitet och säkerhet i ditt arbete.  Vi ansvarar såväl för kvaliteten som för ev. garanti- och reparationsproblem hos alla våra varor. Vi registrerar alla sålda verktyg i vårt system och förser varje produkt med unik graverad märkning som säkerställer längsta möjliga garantitid. Tveka inte att kontakta oss, oavsett problem, eftersom vi har många samarbetspartners som hjälper oss att hitta lämpliga lösningar ifall våra egna resurser inte räcker.

 

FÖR ARBETSTAGARE – en möjlighet att utvecklas mot nya höjder utan några gränser

Vi vill bygga upp en internationell sälj- och serviceorganisation med hjälp av ett aktivt och ambitiöst team där varje medlem kan göra karriär och bidra till utformning av sin egen, företagets och våra kunders framgång. Vi ägnar oss dagligen åt aktiv försäljning genom att erbjuda bygg- och tillverkningsföretag hållbara och effektiva lösningar. Om du vill utvecklas, uppnå förstklassiga resultat och jobba dig till toppen är det här en arbetsplats för dig! Vi erbjuder vägledning och stöd, av dig förväntar vi oss bra arbete och prestation.  Allt är möjligt om man bara vill!

 

FÖR SAMARBETSPARTNERS – en tillförlitlig och verkningsfull affärspartner som hjälper dig att lyckas

Vi är en resultatorienterad organisation som värdesätter samarbete och förenade ansträngningar på väg mot nya höjder. Har du några produkter eller tjänster som du vill nå ut med till olika bygg- och tillverkningsföretag är du välkommen att kontakta oss för att boka tid för en presentation. Bland våra samarbetspartners finns idag: BOSCH PROFESSIONAL, MAKITA, HUSQVARNA, SCANGRIP, HERVISA PERLES, HULTAFORS, BJÖRNKLÄDER, GESTO, HELLY HANSEN, SNICKERS, SIEVI, PASLODE, SPIT, TJEP, LED LENSER, KASK, FERROMETAL.

 

VÅR VISION

ATT VARA EN INTERNATIONELLT LYCKAD SÄLJ- OCH SERVICEORGANISATION SOM FÖRNÖJER BÅDE SINA KUNDER, ANSTÄLLDA, LEVERANTÖRER OCH SINA ÄGARE.

VÅR MISSION

ATT SKAPA MER TID, EFFEKTIVITET OCH LÖNSAMHET ÅT BYGG- OCH TILLVERKNINGSFÖRETAG GENOM BRA VERKTYGS-, INFÄSTNINGS- OCH SÄKERHETSLÖSNINGAR FÖR KUNDEN.

VÅRA VÄRDERINGAR

AMBITION – VÅRT TEAM BESTÅR AV MOTIVERADE ARBETSTAGARE SOM VILL GÖRA ETT BRA ARBETE OCH TRIVS MED DET;

SAMARBETE – I VÅRA PROCESSER HAR VAR OCH EN SIN EGEN UPPGIFT OCH ETT GEMENSAMT MÅL ATT TILLSAMMANS UPPNÅ BÄTTRE RESULTAT;

ANSVAR – ETT FÖRTROENDE GER DIG RÄTT ATT FATTA EGNA BESLUT OCH AGERA DÄREFTER, MEN ÄVEN EN SKYLDIGHET ATT ANSVARA FÖR KONSEKVENSERNA;

UTVECKLING – VÅRT FÖRETAG STÖDJER LIVSLÅNGT LÄRANDE SOM GÖR OSS KLOKARE, BÄTTRE OCH FRAMGÅNGSRIKA;

RESPEKT – VI BEMÖTER VÅRA KUNDER, ANSTÄLLDA, SAMARBETSPARTNERS, FAMILJEMEDLEMMAR OCH OSS SJÄLVA MED RESPEKT OCH JOBBAR DAGLIGEN FÖR ATT BLI EN BÄTTRE MÄNNISKA;

TACKSAMHET – VI ÄR GLADA OCH TACKSAMMA FÖR TUREN ATT HA TREVLIGA KUNDER, FRAMÅTSTRÄVANDE MEDARBETARE, SUVERÄNA SAMARBETSPARTNERS OCH MÖJLIGHETEN ATT UTVECKLAS OCH SJÄLV UTFORMA VÅR LYCKA OCH VÄLBEFINNANDE.