Våra tjänster

Försäljning – fråga Varustaja24:s försäljare efter det du söker och låt honom/henne ägna sin tid, bil och bränsle åt ditt företags bästa medan du kan koncentrera dig på ditt arbete!

I byggverksamheten uppstår det alltid oförutsägbara omständigheter och hinder som behöver en lösning omedelbart. Vanligtvis får man då samla ihop sina redskap på byggarbetsplatsen och ge sig i väg till bygghandlare i jakt på en lösning. Det är en lösning som kan medföra förlorad arbetstid, utebliven vinst och merkostnader för inköp. Omräknat till pengar kan den indirekta kostnaden för ett sådant besök till bygghandeln uppgå till flera hundra euro.  Agent24 vill erbjuda sina kunder en lösning i liknande speciallägen genom att kunden kan ringa och beskriva sitt problem till Agent24:s försäljare som finner en lämplig lösning och levererar behövda varor direkt till byggarbetsplatsen. Byggaren själv kan samtidigt ägna sig åt andra arbeten eller förbereda ett nästa delmoment. Kunder som använder sig av Agent24:s arbetsplatsservice får sina varor inom några timmar och spar mycket tid och pengar, med ökad effektivitet för företaget. Agent24:s försäljare kan erbjuda dig tusen lösningar, även på produkter som vi normalt inte har på lager. Tveka inte att fråga – vi finner den rätta produkten för dig, till rätt pris och rätt tid, direkt till din arbetsplats!

Hyra – det är onödigt att äga allting själv, saker kan även hyras!  Agent24:s försäljare tar emot din beställning och ser till att nödvändiga redskap levereras direkt till din arbetsplats.

Hyresverktyg är en bra lösning i situationer då det inte är ekonomiskt försvarbart att investera i ett eget verktyg. Agent24 har som inriktning att erbjuda uthyrning av handverktyg. Hos oss kan du hyra bl.a. rotationslaser, linjelaser, avståndsmätare, värmekamera, ledningsdetektor och armeringsskanner för betong, rörkamera, mejselhammare, borrhammare, vinkelslip, cirkelsåg, skruvdragare, betongvibrator, armeringsbindare, spik- och dyckertpistol, gipsskruvpistol, gipshiss, gipsskivevagn, betongslip, spårfräs, fogfräs, dammsugare, kapsåg, diamantborrmaskin, gräsklippare, gräsluftare, trimmer, lövblås, lövsug, kompostkvarn mm. Tveka inte att fråga oss om du behöver ett verktyg som du inte hittar i vårt produktutbud – det är helt möjligt att vi inkluderar det i vår lista över hyresverktyg.

Reparationer – allt som rör sig slits och nöts, vilket innebär att varje verktyg behöver underhållas eller repareras förr eller senare. Agent24:s försäljare löser ditt problem på nolltid!

Verktyg havererar ju, som känt, under arbetet och med detsamma uppstår en lång rad frågor – var köpte vi den? Gäller garantin fortfarande? Var är kvittot? Var kan den repareras? Hur lång tid tar det? Får vi ett ersättningsverktyg under tiden? Hur mycket kostar det att hyra ett verktyg? Hur mycket kostar ett nytt verktyg? Det tar tid att få svar på alla dessa frågor och tid kostar pengar. Många företag förlorar mycket tid och pengar på att de inte har säkrat reparationsprocessen för sina verktyg. Agent24 tillhandahåller reparationsservice som är tidssparande och lönsam.  Så fort du får problem med ditt arbetsverktyg kan du ringa till Agent24:s försäljare som kommer och hämtar verktyget från din arbetsplats och erbjuder dig vid behov ett ersättningsverktyg. När reparationen är klar levereras ditt verktyg direkt till arbetsplatsen. Alla verktyg köpta från Agent24:s försäljare är registrerade i vårt program och kunden behöver inte slösa sin tid på att leta efter några pappershandlingar.

Garanti – 3 års verktygsgaranti med registrering, gravering och frakt till verkstaden och tillbaka. Vid behov ersättningsverktyg under reparationstiden!

Vet du när garantin för dina verktyg går ut? Vet du var du har dina garantihandlingar eller registeranteckningar? Hur ofta har det hänt att du måste betala för verktygets reparation under garantitiden ändå, eftersom felet inte omfattas av garantin? Slösa inte din tid på onödigheter utan koncentrera dig på ditt arbete. Agent24:s försäljare löser alla problem kring dina verktyg. När du köper ett verktyg från Agent24:s försäljare registrerar vi verktyget i vårt informationssystem och förser det med en varaktig graverad märkning – direkt vid köptillfället. Vid eventuell störning i verktygets användning behöver du bara ringa försäljaren du köpte verktyget från och alla problem tas hand om.

Verktygsadministration – all utrustning i ett system som låter dig veta exakt hur många verktyg du har och var du har dem!

Bosch Professional har tagit fram en applikation som låter dig registrera alla dina verktyg och redskap i ett elektroniskt informationssystem som du kan nå både från datorn och telefonen. Med en bra översikt över dina verktyg behöver du inte längre göra några onödiga utlägg. Skapa systematik och ordning i ditt företag med ett register över alla dina verktyg och redskap som du enkelt kan inventera regelbundet. Bosch PRO360 hittar du i Google Play Store och Apple App Store.